Borden

De hoogste kwaliteit borden

Met borden ben je in staat om prachtige visuele kunstwerken te maken. Het gebruik van verschillende kleuren, teksten en vormen is zeer aantrekkelijk om te zien. Op het moment dat je voor je bedrijf of je woning dus een bord nodig hebt, wil je wel voor de hoogste kwaliteit gaan. Een bord waar je een hoop verschillende kanten mee op kunt. Dit is precies waar we je bij Signlabs graag mee verder helpen.

bordendatAcryl bord

Acryl bord

(300.00x260.00 mm)

bordendatNaambadge

Naambadge

(80.00x25.00 mm)

Waarom kiezen voor borden?

Borden zijn van alle tijden. Aan de hand van borden heb je namelijk de mogelijkheid om een hele specifieke boodschap over te brengen. Je straalt er bijvoorbeeld iets mee uit richting omwonenden of klanten. Dit brengt uiteraard een hoop voordelen met zich mee. Al met al zijn het vooral de volgende punten die voor de populariteit van borden zorgen:

  • Eigen ontwerp mogelijk: Wist je dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om een eigen ontwerp te maken? Hiermee ben je pas echt in staat om borden volledig naar jouw wens te maken. Je kiest bijvoorbeeld voor een combinatie van tekst en vormen. En daarbij zijn de mogelijkheden zowat oneindig. Dankzij deze borden kun je je creativiteit volledig de vrije loop laten gaan.

  • Tal van keuzeopties: Verder hebben we vandaag de dag tal van keuzeopties. Bijvoorbeeld qua het materiaal waarvan de borden gemaakt zijn. Van houten borden en plastic borden tot aluminium borden en LED-borden. Allemaal hebben deze soorten borden zo hun voordelen. Bekijk welk materiaal het beste aansluit op waar je persoonlijk naar op zoek bent.

  • Lange levensduur: Daar komt nog bij dat er bij de borden sprake is van een lange levensduur. De meeste materialen zijn dermate hoogwaardig, dat ze maar liefst 7 tot 10 jaar meegaan. Dit is vanzelfsprekend een erg fijne gedachte. Het betekent dat je je niet om de paar jaar zorgen hoeft te maken over de aanschaf van nieuwe borden. In plaats daarvan is het een investering voor de lange termijn. Een investering waar je nog lange tijd veel plezier van gaat beleven.

  • Supersnelle levering: Tot slot geloven we bij Signlabs in een supersnelle levering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je snel beschikking hebt over je nieuwe bord of borden. Door snel op een specifieke wens in te kunnen spelen, blijven onze klanten over het algemeen erg tevreden achter. Wil je dus op korte termijn een of meerdere nieuwe borden bestellen? Dan leveren we deze binnen de kortste keren al bij je af.

Borden volledig naar eigen keuze maken

Een van de meest opvallende punten aan de borden die we aanbieden, is dat deze dus volledig zelf te ontwerpen zijn. Je hebt alle vrijheid om hier creatief mee om te gaan. Je begint bijvoorbeeld allereerst met het kiezen van het materiaal bord. Vervolgens ga je bij de volgende stappen het specifieke bord bewerken. Denk aan het toevoegen van foto’s, teksten, vormen en kleuren. Zo heb je in potentie een ongekende hoeveelheid aan variaties. Neem nu zelf een kijkje en ontdek binnen een handomdraai welke borden er uitrollen. 

Borden kopen bij Signlabs

Ben je op dit moment dus op zoek naar een of meerdere borden? En wil je dan het liefst voor borden gaan die iets extra’s hebben? Die dermate creatief zijn dat ze ook in één klap zeer overtuigend worden? Dan zit je bij Signlabs helemaal goed. Wij hebben het proces van begin tot eind volledig geoptimaliseerd. Zodoende is borden kopen bij Signlabs een zeer prettige ervaring. En zit je nog met vragen over onze borden? Stel deze dan gerust. We staan graag voor je klaar om je snel verder te helpen bij het kopen van een bord!