Hondenborden

Duidelijke hondenborden met prachtig design

Hondenborden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is het doel van sommige hondenborden bijvoorbeeld om anderen te waarschuwen voor een aanwezige hond. Iets in de trant van ‘Pas op voor de hond’ of ‘let op, hier waakt een hond’. Dit zijn hondenborden waarmee je heel creatief kunt zijn. Maar ook andere soorten borden voor het stoppen, begeleiden of waarschuwen voor honden zijn natuurlijk een optie. Bij Signlabs bieden we het allemaal aan. 

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

De voordelen van hondenborden van Signlabs

Er zijn tal van redenen om voor de hondenborden van Signlabs te kiezen. Aangezien we graag extra moeite doen voor onze klanten, merk je al snel dat je er voordelig uitkomt. Zo is er vooral sprake van een aantal punten die er met kop en schouders bovenuit steken. We hebben het dan over zaken als:

  • Meerdere toepassingsmogelijkheden: Onze hondenborden hebben meerdere toepassingsmogelijkheden. Zoals eerder al kort aangegeven, zijn hondenborden er voor verschillende doelen. Op de ene plek staan ze er om aan te geven dat honden verboden zijn. Op een andere locatie dient het juist als waarschuwing om alert te zijn voor een aanwezige hond. Tegenwoordig zijn ook de ‘pas op, hier waakt een hond’-bordjes erg populair. Ze dienen deels als middel om inbraken te voorkomen.

  • Ruime materiaalkeuze: Daarbij heb je bij Signlabs een ruime materiaalkeuze. Wij werken namelijk met een groot aantal verschillende borden. Van metalen en plastic borden tot aan LED- en acrylborden. En zelfs dat zijn nog maar een paar voorbeelden van de totale mogelijkheden. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment om te ontdekken welk type materiaal jou het meeste aanspreekt.

  • Uiteenlopende designopties: Bovendien zijn de designmogelijkheden nagenoeg oneindig. Qua hondenborden kun je echt werkelijk elke kant op. Van verschillende kleuren en vormen van een hond tot aan talloze designs voor begeleidende teksten. Al met al heb je zo enorm veel vrijheid om tot hét perfecte design te geraken.

  • Gaan jarenlang mee: Als laatste belangrijke punt benoemen we ook graag nog even dat onze hondenborden jarenlang meegaan. Zeker als je voor de sterke, betrouwbare materialen kiest. In de meeste gevallen mag je dan rekenen op een levensduur die tussen de 7 en de 10 jaar ligt. Een investering in dit materiaal gaat je dan ook een product opleveren waar je de komende tijd geen omkijken naar hebt.

Eigen hondenborden ontwerpen

Wii je graag zelf aan de slag gaan met het design van jouw hondenbord(en)? Dan raden we het sterk aan om onze ontwerptool erbij te pakken. Deze handig, gebruiksvriendelijke tool maakt het voor iedereen mogelijk om binnen een zeer korte periode talloze designopties te ontwikkelen. Het kost je namelijk slechts een paar seconden om bijvoorbeeld een kleur te veranderen, een symbool toe te voegen of om de tekst aan te passen. Daarmee is het voor iedereen leuk om hier eventjes mee aan de slag te gaan. Welk type design heb jij in je hoofd zitten? Of wil je eerst even met de tool aan de slag om te achterhalen waar je nu precies naar op zoek bent?

Hondenborden kopen bij Signlabs

Is het dus jouw wens om op korte termijn één of meerdere hondenborden aan te schaffen? Bijvoorbeeld om mensen in de omgeving te waarschuwen voor de aanwezigheid van een hond? Dan is dit een mooi moment om daad bij het woord te voegen. Door met de ontwerptool aan de slag te gaan, krijg je binnen de kortste keren een idee van wat je mooi vindt. Na het plaatsen van de bestelling verzorgen wij vervolgens de rest. Zo duurt het alles bij elkaar niet lang alvorens jij jouw hondenbord in huis hebt!