Magneetborden

Innovatie magneetborden met talloze toepassingen

Als mensheid houden we allemaal erg van moderne snufjes. Zo vinden we het bijvoorbeeld prachtig wanneer we grote, strak ontworpen magneet borden tegenkomen. Deze zijn namelijk heel makkelijk ergens op te hangen en af te halen. Deze bewegingsvrijheid van het bord maakt het momenteel een zeer populaire keuze. Helemaal wanneer je je beseft dat je in principe alle kanten op kunt qua design. Zo ben je in staat om de magneet borden helemaal naar je zin te maken!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Waarom kiezen voor onze magneet borden?

Dat men tegenwoordig steeds vaker voor magneet borden kiest, heeft te maken met een aantal verschillende factoren. Aangezien we je graag voorzien van zoveel mogelijk informatie over deze magneet borden, hebben we hieronder een lijstje met de sterkste punten opgenomen. Zo zie je al snel waar precies de waarde van dit materiaal ligt. Je moet daarbij denken aan punten als:

  • Innovatief karakter: Magneet borden hebben van zichzelf een innovatief karakter. Zoals al eerder aangegeven, is dit direct een groot pluspunt. Wanneer je je als bedrijf bijvoorbeeld graag als modern wilt etaleren, komt dit goed van pas. Denk aan een situatie waarop je magneet borden op je bedrijfswagen plakt. Deze plak je erop en haal je er weer af naar eigen voorkeur. Je hebt hier zelf alle keuze in.

  • Vele designmogelijkheden: Daar komt nog bij dat je extreem veel designmogelijkheden hebt wat de magneetborden betreft. In verschillende kleuren kun je allerlei combinaties van afbeeldingen en tekst verzinnen. Het komt bijvoorbeeld vaak genoeg voor dat men hier het bedrijfslogo voor kiest. Maar er zijn natuurlijk vele andere kanten die je op kunt. Al met al is het ontwerpen van een design voor magneet borden erg leuk. Je laat je creativiteit eenvoudig de vrije loop.

  • Geschikt voor binnen en buiten: Tegelijkertijd is het een duidelijk voordeel dat magneet borden geschikt zijn voor binnen en buiten. Zeker wanneer je deze bijvoorbeeld op de bedrijfswagen wilt plakken, komt dit erg goed van pas. Regent het, waait het hard en schijnt daarna urenlang de zon op de magneet borden? Dan is dit geen enkel probleem. Hier zijn onze borden op voorbereid en goed tegen bestand.

  • Talloze toepassingen: Tot slot mogen de talloze toepassingen van magneet borden niet onbenoemd blijven. We hebben het bijvoorbeeld al eerder gehad over de toepassing voor bedrijven. Op een bedrijfswagen of ergens in het kantoor. Maar er zijn natuurlijk daarnaast gewoon talloze particuliere toepassingen. Magneet borden plak je eenvoudig op de koelkast. Hierdoor heb je te maken met een geweldig cadeau-idee. Welke toepassingen voor magneet borden ben je zelf in staat om te bedenken?

Jouw unieke magneet borden creëren

Aangezien we bij Signlabs werken met een unieke tool, kun je op de website zelf een design in elkaar zetten. Zo ontwerp je heel snel en makkelijk verschillende ideeën. Je ziet in één klap hoe het bord er in de praktijk uit zou komen te zien. Staat het lettertype, de grootte of de kleur je niet helemaal aan? Dan pas je dit eenvoudig aan. Zo ga je aan de slag met het in elkaar zetten van dé perfecte magneetborden. Je weet precies wat je gaat krijgen!

Magneet borden kopen bij Signlabs

Ben je op dit moment dus op zoek naar één of meerdere magneet borden? En kies je dan graag voor een design dat tot in detail aan jouw specifieke wensen voldoet? Dan is dit een mooi moment om daad bij het woord te voegen. Pak onze ontwerptool erbij en zet binnen een mum van tijd jouw perfecte magneet bord in elkaar. Na het plaatsen van je bestelling duurt het niet lang alvorens je het eindresultaat al ontvangt!