Houten borden

Traditionele houten borden van hoge kwaliteit

Houten borden staan bekend om de traditionele, warme, welkome uitstraling die ze hebben. Als echte liefhebber van hout is het dan ook zeer aan te raden om voor houten borden te kiezen. Wanneer het uiteindelijk doel van het bord binnengebruik is, zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan unieke houten vormen, met de meest creatieve gravures. De mogelijkheden zijn zowat oneindig. Waar wil jij persoonlijk houten borden voor gaan gebruiken?

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

houten bordendatHouten bord

Houten borden | Houten bord

(270.00x260.00 mm)

De voordelen van houten borden

Zoals gezegd hebben houten borden dus een zeer traditionele uitstraling. Het authentieke gevoel dat ze uitstralen, is iets waar veel mensen erg van houden. Op het moment dat je dus mensen een warm gevoel met een bord probeert te bezorgen, kom je al snel bij hout uit. Dit is echter niet het enige voordeel dat houten borden te bieden hebben. In de praktijk zijn er meerdere redenen om voor dit materiaal te kiezen. Al met al moet je denken aan voordelen als:

  • Verschillende houtsoorten: Bij Signlabs maken we gebruik van verschillende houtsoorten voor onze houten borden. Hierdoor is het dus niet zo dat je maar voor één type hout kunt kiezen. In plaats daarvan bieden we opties aan als esdoorn, eiken, kersen en mahonie. Dit zijn houtsoorten met verschillende structuren en van verschillende kleuren. Daarmee is er een goede kans dat je ook echt vindt wat je zoekt. Een houtsoort die perfect aansluit op je persoonlijke wensen.

  • Lange levensduur: Daarbij kiezen we specifiek voor hoge kwaliteit hout. De houtsoorten die we bij het vorige punten noemden, staan erom bekend dat ze lang meegaan. Zodoende is het een investering in houten borden die zich nog lang uitbetaalt. Deze houten borden gaan onder normale omstandigheden namelijk minimaal 7 jaar mee. In veel gevallen zien we zelfs dat dit uitkomt op zo’n 10 jaar aan levensduur.

  • Ideale toevoeging aan inrichting: Houten borden zijn in staat om een inrichting echt af te maken. Ze geven kleur aan een specifieke ruimte. Zowel letterlijk als ook figuurlijk. Het is niet voor niets dat men onze houten borden voor verschillende doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld om in de wc op te hangen. Ook kiezen sommige mensen ervoor om er een onderzetter van te maken. De mogelijkheden zijn er. Het is slechts een kwestie van beslissen waar je nu eigenlijk naar op zoek bent.

  • Creatieve boodschap mogelijk: De gravure die je in de houten borden kunt zetten, zijn uiteindelijk nog het meest aantrekkelijk. Er gaat niets boven een authentiek stukje tekst of een gezegde waar je persoonlijk iets mee hebt. Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om het bedrijfslogo met bedrijfsnaam op een creatieve manier op de houten borden te krijgen. Heb je al een specifieke boodschap of afbeelding in gedachte die je op het houten bord wilt aanbrengen?

Unieke houten borden creëren

Bij Signlabs begrijpen we als geen ander dat er behoefte is aan unieke houten borden. Borden waarvan er geen twee dezelfde op de wereld bestaan. Vandaar dat we ook een specifieke ontwerptool aanbieden. Daarmee ga je vliegensvlug zelf aan de slag met het ontwerpen van je houten bord. Het fijne is dat je direct ziet wat het potentiële resultaat gaat zijn. Bevalt iets je niet? Dan pas je het gewoon even aan!

Houten borden kopen bij Signlabs

Zit je dus al een tijdje rond te kijken voor één of meerdere houten borden? Dan is dit hét moment om je slag te slaan. Door onze borden erbij te pakken of er zelf eentje te ontwerpen, weet je binnen een mum van tijd wat je wilt. Onderneem meteen actie en ondervindt zelf waarom houten borden kopen bij Signlabs zo’n goed idee is.