Plastic borden

De beste plastic borden

Plastic borden zijn helemaal van deze tijd. Het fijne aan dit materiaal is namelijk dat het een optimale combinatie van kwaliteit en creativiteit oplevert. Met onze plastic borden ben je in staat om een visueel meesterwerk te creëren. Denk aan plastic borden van verschillende kleuren voor verschillende doeleinden. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden op dit moment zijn? Lees dan zeker even verder. Er is een hoop te ontdekken!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

plastic bordendatPlastic bord gravure

Plastic borden | Plastic bord gravure

(270.00x260.00 mm)

plastic bordendatPlastic bord gravure

Plastic borden | Plastic bord gravure

(148.00x44.00 mm)

plastic bordendatPlastic bord gravure

Plastic bord gravure

(200.00x200.00 mm)

plastic bordendatPlastic bord gravure

Plastic bord gravure

(148.00x44.00 mm)

Voordelen plastic borden

Borden zelf zijn al sinds mensheugenis ongekend populair. Want was is er nu handiger om een boodschap over te brengen dan een bord? Met plastic borden hebben we een nog betere stap in de goede richting gezet. Dankzij het gebruikte materiaal zijn er namelijk tal van voordelen waar je gebruik van gaat maken. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan zaken als:

  • Gaat zeer lang mee: Plastic borden zijn logischerwijs gemaakt van het materiaal plastic. En daarvan weten we allemaal dat het wel tegen een stootje kan. Vandaar ook dat onze plastic borden zo’n lange levensduur hebben. Na aanschaf gaan ze maar liefst 7 tot 10 jaar mee. In die periode blijven ze continu in een goede staat. Wil je dus graag een boodschap duidelijk maken? Dan zijn onze plastic borden dé manier om dit voor elkaar te krijgen!

  • Uitgebreide creatieve mogelijkheden: Verder is er sprake van uitgebreide creatieve mogelijkheden. Zoals je al snel gaat zien, kun je een hoop verschillende kanten op. Van verschillende kleuren en verschillende vormen tot aan plastic borden van verschillende groottes. En uiteraard is er daarbij ruimte voor een gravure. Het eindresultaat is dan altijd iets wat volledig naar je zin is. Iets wat niet alleen creatief dik in orde is, maar ook zeker kwalitatief.

  • Zowel voor binnen als buiten: Wist je bovendien dat onze plastic borden geschikt zijn voor zowel binnen als buiten? Zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat deze in de buitenlucht aangetast worden. Gezien het om sterk en kwalitatief hoogstaand plastic gaat, blijft de eerdergenoemde lange levensduur gewoon intact. Wil je dus bijvoorbeeld graag buiten voor het huis of aan de buitenkant van het bedrijf een plastic bord ophangen? Dan is dit voor Signlabs absoluut geen probleem.

  • Volledig eigen ontwerp mogelijk: Tot slot is er nog één duidelijk voordeel dat aan onze plastic borden hangt. Het is namelijk mogelijk om een volledig eigen ontwerp te creëren. Daarbij ga je dus aan de slag met onze unieke ontwerptool. Zodoende creëer je vrij snel en makkelijk plastic borden die voor 100% aan jouw wensen voldoen. Je hebt een vrije keuze in grootte, kleuren, teksten, vormen en nog veel meer. Ontdek nu zelf wat je dankzij onze ontwerptool binnen een handomdraai in elkaar zet!

Zelf unieke plastic borden creëren

Het zelf creëren van unieke plastic borden is een veelgehoorde wens. Zeker nu onze ontwerptool dit bijzonder praktisch maakt. Zo hoef je nog maar minimaal moeite te doen om snel te zien wat er qua plastic borden allemaal mogelijk is. Het helpt daarbij natuurlijk enorm dat je direct het potentiële resultaat voor je ziet. Deze visuele duidelijkheid maakt het een makkelijke keuze voor menig van onze klanten.

Plastic borden kopen

Ben je op dit moment dus op zoek naar één of meerdere plastic borden? Bijvoorbeeld voor in of rond het huis? Of omdat je wat meer duidelijkheid omtrent je bedrijf wilt creëren? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Neem een kijkje tussen ons assortiment aan plastic borden of ga zelf met de ontwerptool aan de slag. Binnen de kortste keren heb je dan al voor je staan wat er nu echt aan opties zijn.