Metalen borden

Professionele metalen borden van de hoogste kwaliteit

Metalen borden zijn de ideale materiaalvorm voor het creëren van een professionele look in een zakelijke omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de informatieborden die je nodig hebt om mensen te waarschuwen, te informeren of om een gebied te markeren. Met metalen borden kun je een hoop verschillende kanten op. Kies jij graag voor dé optimale combinatie van kwaliteit en toepasbaarheid? Dan moet je zeker even stil staan bij de professionele metalen borden die we op dit moment aanbieden!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Voordelen metalen borden

Metalen borden zijn niet voor niets al jarenlang populair bij bedrijven. Ze zijn simpelweg in staat om precies te voorzien in dat waar men naar op zoek is. De vele toepassingsmogelijkheden van metalen borden zijn erg bruikbaar. Vandaar ook dat er veel voordelen kleven aan borden van dit type. Dit betreft bijvoorbeeld voordelen als:

  • Zeer professionele look: Wat natuurlijk direct opvalt, is dat metalen borden voorzien in een zeer professionele look. Het is vorm van sobere, correcte borden. Borden die echt dienst doen om mensen op een bepaalde manier van belangrijke informatie te voorzien. Wanneer je het als bedrijf dus bijvoorbeeld belangrijk vindt dat je klanten en bezoekers je hoog inschatten, is het zeker een keuze om te overwegen.

  • Binnen- en buitentoepassingen: Metaal is van nature bovendien in staat om goed in verschillende omstandigheden te overleven. Metaal kan wel tegen een stootje. Zodoende zijn onze metalen borden geschikt voor binnen- en voor buitentoepassingen. Wel zo handig. Bijvoorbeeld wanneer je op meerdere locaties borden nodig hebt. Wij staan altijd open voor zowel kleine als ook grote orders. Laat ons gerust weten waar je op dit moment naar op zoek bent.

  • Ontwerpen met tekst én afbeeldingen: Het fijne van de metalen borden is verder dat ontwerpen met tekst én afbeeldingen mogelijk is. Zodoende heb je dus tal van mogelijkheden om bepaalde designs te realiseren. Dit kan gaan om een waarschuwingsbord met een duidelijk plaatje, begeleid door wat tekst. Maar het kan ook om iets heel anders gaan, waarbij alleen een afbeelding of alleen tekst bijvoorbeeld al voldoende is.

  • Gaat jarenlang mee: Tot slot mogen we met trots aangeven dat onze metalen borden bekend staan om hun lange levensduur. Gezien het om oerdegelijk materiaal gaat, gaan de borden zeker 7 tot 10 jaar mee. Daarmee is het een slimme investering. Eentje waar je nog talloze jaren met veel plezier gebruik van gaat maken.

Echt unieke metalen borden ontwerpen

Wist je bovendien dat het mogelijk is om zelf aan de slag te gaan met het ontwerp van de metalen borden? We maken namelijk gebruik van een speciale tool op de website. Middels deze ontwerper ben je in staat om te zien wat bepaalde opties met het uiteindelijke design doen. Voeg bijvoorbeeld letters van een bepaald lettertype toe. En verander deze op basis van de look die je wilt creëren. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van specifieke afbeeldingen. Zo ga je heel makkelijk op zoek naar de metalen borden die perfect aansluiten op wat je zoekt. Zo kom je op geen enkel moment voor ongewenste verrassingen te staan!

Metalen borden kopen bij Signlabs

Ben je dus al een tijdje op zoek naar metalen borden? En wil je echt zeker weten dat de borden precies zo zijn als je wenst? Dan helpen we je bij Signlabs maar al te graag verder. Via onze ontwerper zie je precies hoe de metalen borden eruit komen te zien. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij direct aan de slag. Daardoor duurt het niet lang alvorens je al de beschikking hebt over de gloednieuwe borden. Hoe sneller je handelt, hoe sneller je ook profiteert!