LED-borden

Hoogwaardige LED-borden voor een unieke look

Wanneer we in het dagelijkse leven om ons heen kijken, zien we de wereld razendsnel veranderen. In toenemende mate krijgt alles een innoverende look. Zo is de digitalisering bijvoorbeeld een belangrijke trend. Maar ook het gebruik van innovatieve apparatuur is populairder dan ooit tevoren. Kijk bijvoorbeeld naar de unieke, hoogwaardige LED-borden die vandaag de dag beschikbaar zijn. Ze leveren een waar lichtspektakel op als nooit tevoren. Ze bieden een kans die je niet wilt missen!

snelle levering

Snelle levering!

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

eenvoudig in het gebruik

Eenvoudig in het gebruik

Waarom voor LED-borden kiezen?

Men kiest pas voor LED-borden wanneer deze ook daadwerkelijk iets toe te voegen hebben. Wanneer ze op een bepaalde manier superieur zijn aan de voorgangers. En bij LED-borden blijkt hier wel degelijk sprake van te zijn. We merken dat er meer en meer vraag is naar de unieke LED-borden die wij te bieden hebben. Vooral de volgende positieve punten zijn hier vaak de veroorzaker van:

  • Futuristische look: Het eerste dat eigenlijk altijd opvalt, is de bijzonder futuristische look van LED-borden. Je ziet in één klap dat er hier sprake is van een stukje technologie waar we nog niet heel lang over beschikken. Bovendien is het dus ook een relatief energiezuinig licht. Zeker wanneer je dit combineert met een opvallende kleur, levert het een waar spektakel op.

  • Aantrekkelijke designmogelijkheden: Daarbij zijn er nog tal van designmogelijkheden om de LED-borden helemaal naar je zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van een speciale tekst. Of juist een afbeelding. Op dit gebied zijn er tal van opties. Waar zit jij in eerste instantie aan te denken?

  • Lange levensduur: Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de levensduur van een LED-bord. Wanneer je namelijk besluit om deze aankoop te doen, wil je er wel jarenlang plezier aan beleven. Het komt dan des te beter uit dat de levensduur zo rond de 7 tot 10 jaar bedraagt. Dit is een vrij lange periode, waarin je op dagelijkse basis kunt genieten van de voordelen van dit type bord.

  • Verschillende kleuren verlichting: Het handige van onze LED-borden is verder dat je er een afstandsbediening bij geleverd krijgt. Hierdoor ben je in staat om heel simpel de kleur van de LED-lampjes te veranderen. Zodoende zijn er tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld een speciale sfeer te creëren.

  • Oneindige toepassingen: De toepassingen van de LED-borden zijn zo goed als oneindig te noemen. Want aan de ene kant is het bijvoorbeeld een ideaal reclamebord. Aan de andere kant is een LED-bord ook perfect geschikt als cadeau. Gezien je namelijk iedere afbeelding of tekst in de LED-borden kwijt kunt. Meer dan genoeg redenen dus om deze vorm van een bord te overwegen.

Unieke LED-borden ontwerpen

Wil je graag zelf aan de gang gaan met het ontwerpen van één of meerdere LED-borden? Dan kun je gebruik maken van onze unieke ontwerper. Daarmee zet je in een handomdraai een tekst of afbeelding op een bord. Dankzij deze handige tool weet je precies hoe het er in de praktijk uit zal komen te zien. Zint het je niet helemaal en wil je een ander design proberen? Dan heb je alles met een paar muisklikken alweer omgegooid. Ideaal!

LED-borden kopen bij Signlabs

Zit je er momenteel dus over te denken om LED-borden aan te schaffen? En kun je niet wachten om de unieke, futuristische look van dit type bord van dichtbij te zien? Onderneem dan direct actie en plaats jouw bestelling. Wij gaan voor je aan de slag om het bord zo snel mogelijk af te leveren. Zodoende ben je de komende jaren voorzien van een zeer hoogwaardig product. Eentje waar je op meerdere manieren veel aan over gaat houden!